(VIDEO) FILMARE AERIANA: Epava avionului prăbușit în Apuseni, tăiată și transportată cu tractoarele localnicilor

Epava avionului prabusit in Muntii Apuseni a fost taiata in bucati si este transportata, in tractoarele localnicilor, catre centrul comunei Horea, unde va fi pazita de jandarmi pana in momentul in care va fi dusa intr-un loc in care poate fi studiata de catre anchetatori, relateaza Mediafax.

Secretarul comunei Horea, judetul Alba, Corneliu Olar, a declarat miercuri seara ca epava avionului care s-a prabusit in urma cu doua zile in Apuseni a fost taiata si incarcata in mai multe tractoare, la operatiune participand reprezentantii Primariei si localnici.

Olar a afirmat ca resturile avionului au fost incarcate in tractoare, iar la ora transmiterii acestei stiri sunt coborate de la locul producerii accidentului pana in centrul comunei Horea, traseu care are aproximativ 10 – 12 kilometri si este extrem de dificil.

El a adaugat ca epava avionului va fi depozitata temporar in Horea, iar ulterior va fi transportata cu autocamioane in locul unde ar urma sa fie depozitata pe perioada anchetei.

„Ce stiu acum este ca sunt pe drum. Resturile avionului sunt incarcate in tractoare ale localnicilor. Primaria a oferit ajutorul atat in timpul cautarilor, cat si pentru coborarea avionului. Mai multe detalii despre ce vor face cu el nu ne-au spus”, a afirmat Olar.

Surse apropiate anchetei au declarat miercuri seara pentru Mediafax ca epava avionului va fi depozitata in comuna Horea, in zona targului din localitate, si va fi pazita de jandarmi pana va fi preluata pentru a fi dusa in locul unde va putea fi analizata in cadrul anchetei.

Imagini cu ridicarea epavei avionului, precum si o filmare aeriana de la locul accidentului, au fost difuzate miercuri de site-ul Alba24.ro

Sursă: Hotnews.ro – http://www.hotnews.ro/stiri-esential-16460448-video-epava-avionului-prabusit-apuseni-taiata-transportata-tractoarele-localnicilor.htm
ADAUGA COMENTARIU (autentificare cu contul de Facebook)