WoW Air va plăti două persoane care să călătorească în jurul lumii cu 3300 euro lunar

Compania aeriană WoW Air caută două persoane care vor să călătorescă împreună pe timpul verii şi să-şi documenteze experienţa.

Linia aeriană islandeză low-cost caută „două persoane puse pe distracție care sunt capabile să gândească în stil mare”. Poate fi o echipă de două persoane capabilă să creeze conţinut sau cineva care să creeze clipuri video, text şi să fie însoţit de un prieten.

Proiectul face parte din competiția WOW Travel Guide ce a fost lansată pe 23 aprilie 2018.

Norocoşii călători vor locui începând de la 1 iunie până pe 15 august în Islanda şi vor primi salarii lunare de 3300 de euro. Cei doi vor locui într-un apartament  din centrul capitalei, orașul Reykjavik, iar acest loc va fi folosit ca o bază de plecare pentru călătoriile ce-i vor purta în Europa, America de Nord şi Islanda.

Câştigătorii îşi vor putea alege locurile pe care vor să le viziteze. Printre locurile disponibile se numără locuri ca Barcelona, Los Angeles, Stockholm sau New York.

Ei vor trebui să-şi documenteze călătoriile, să facă clipuri video și să creeze mici ghiduri ale locurilor respective pentru cei cu bugete mici. Conținutul, ce va trebui să includă video-uri, GIF-uri și postări de blog, vor fi publicate într-o secțiune specială a website-ului Wow Air, numită Travel Guide.

Pentru a aplica, candidații trebuie să viziteze site-ul travelguide.wowair.com și să încarce un video de 2 (două) minute în care să ofere ”travel tips”-uri pentru orașul în care locuiesc. Competiția este deschisă oricui.

Termenul-limită pentru a aplica este de 14 mai 2018 şi un echipă de juraţi vor alege și anunța perechea câştigătoare în social media pe 18 mai, la timp pentru ca aventura lor să înceapă pe 1 iunie.
ADAUGA COMENTARIU (autentificare cu contul de Facebook)