(P) Philips îţi dă cel mai tare premiu: O călătorie în spaţiu!

Dacă o aterizare pe Aeroportul Birmingham (UK) nu vă este suficientă pentru creșterea nivelului de adrenalină…firma Philips vă oferă șansa să deveniți astronaut!

Philips iti da sansa de a vedea Pamantul de la altitudinea de 100 km, o calatorie care poate sa coste aproape 200.000 de dolari, dar care pe tine nu te va costa nimic. Pregateste-te sa intri in concursul organizat de Philips in parteneriat cu XCOR Space Expeditions, sa depasesti Linia Karman si sa devii un adevarat astronaut. Concursul se desfasoara la nivel international; pentru concurentii din Romania organizatorii ofera ca premiu un bilet in spatiu. Castigatorul are astfel ocazia sa paraseasca atmosfera terestra si sa se intoarca acasa cu o amintire de neuitat.

Concursul Provocarea Spatiului se desfasoara in perioada 20 noiembrie –30 aprilie 2015. Tot ce trebuie sa faci este sa raspunzi la provocarea „Ce ai vrea sa faci daca ai ajunge in spatiu”. Competitia este lansata in acelasi timp cu lansarea celui mai performant aparat de barbierit electric, Philips Seria 9000, un aparat capabil sa asigure un barbierit perfect chiar si in spatiu.

Câştigă o călătorie în spaţiu

Puţini ştiu cum e să pluteşti la 60 de kilometri deasupra Pământului, acolo unde atmosfera se deschide către spaţiul infinit. Noi îţi oferim şansa să te alături acestor puţini exploratori ai spaţiului, să părăseşti atmosfera terestră şi să te întorci acasă cu o poveste fantastică. Poţi să faci faţă competiţiei şi să iei marele premiu?

Ce trebuie să faci?

Pentru a decide pe cine trimitem în spaţiu, vrem să aflăm răspunsul la o întrebare simplă: Ce ai vrea să faci dacă ai ajunge în spaţiu?

Pentru a intra în competiţie descrie în câteva cuvinte cea mai tare provocare pe care ai vrea să o experimentezi în spaţiu.

Spune-ne care este cea mai tare chestie pe care ai vrea să o încerci în spaţiu şi pregăteşte-te pentru o călătorie fantastică. Te gândeşti la un grătar în stratosferă? Sau poate o bătaie cu un luptător sumo? Sau poate să pluteşti pe o placă de surf? Orice ar fi, noi vrem să-ţi aflăm ideea.

XCOR Space Expeditions & Philips

Călătoriile spaţiale sunt încă intangibile pentru majoritatea dintre noi, dar unele companii, cum ar fi partenerii noştri de la XCOR Space Expeditions, muncesc zi de zi pentru a face acest vis al omenirii posibil. Având în vedere istoria inovaţiilor ce caracterizează Philips de decenii, suntem mândri să fim parte a acestei provocări şi să facem călătoria în spaţiu posibilă, măcar pentru cei mai norocoşi dintre noi. Crezi că eşti unul dintre ei?
ADAUGA COMENTARIU (autentificare cu contul de Facebook)