Demonstraţii culinare cu degustare publică în Aeroportul ”Henri Coandă” București-Otopeni




Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) a organizat, marţi, 11 februarie, un concurs de artă culinară, care a fost jurizat de maestrul bucătar Bernard Nemnom şi la care au participat 12 tineri din Centrul de plasament Pinocchio nr. 1 şi Complexul Sfântul Spiridon, din Bucureşti.

Demonstraţiile culinare au avut loc în noul terminal Plecări al Aeroportului Henri Coandă, începând cu ora 12.00, iar specialităţile pregătite de tinerii bucătari au putut fi degustate de către pasagerii aeroportului.

Acest eveniment face parte din proiectul „Săptămâna ucenicului de aeroport”, prin care Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti a oferit unor tineri defavorizaţi ocazia de a efectua stagii de pregătire la una dintre companiile de catering care îşi desfăşoară activitatea pe Aeroportul Henri Coandă.