COMUNICAT: Acord oficial de colaborare între Aviatia.ro și agenția de știri Mediafax

(București, 20 Feb. 2014) COMUNICAT DE PRESĂ

Aviatia.ro și agenția de știri Mediafax au încheiat un acord oficial de colaborare privind difuzarea fluxurilor de știri având drept subiecte aviația și explorarea spațiului cosmic. Acordul a intrat în vigoare cu data de 1 Februarie 2014.

Aceste teme de interes includ știri, interviuri și evenimente din aviația generală, sportivă, de transport, militară, aeroporturi, controlul traficului aerian etc.

Conform acestui acord, Aviatia.ro si agenția de știri Mediafax vor comunica materiale informative şi fotografii din domeniul aeronautic și aerospațial, atât din România cât şi din alte țări.

Acordul a fost semnat de către Directorul General al Mediafax, Orlando Nicoară, şi de Directorul General al Aviatia.ro, Cătălin Floroiu.

Despre Aviatia.ro

Fondată în anul 1999, Aviatia.ro reprezintă prima comunitate online și grup media de aviație din România. Misiunea sa este facilitarea liberului schimb de idei și informații între profesioniștii români de aviație din România și/sau din străinătate, între cei interesați în aviația română, precum și promovarea și reprezentarea intereselor acesteia.

Despre Mediafax

Mediafax Group este compania ce furnizează, prin intermediul mai multor platforme, cel mai diversificat conţinut media de pe piaţa din România, destinat atât companiilor, cât şi utilizatorilor finali.

Publisher cu un portofoliu ce cuprinde cel mai mare număr de branduri lider de piaţă, Mediafax Group oferă conţinut de interes general şi informaţii specializate având ca public milioane de consumatori de presă scrisă şi online.
ADAUGA COMENTARIU (autentificare cu contul de Facebook)