(EXCLUSIV) Reportaj video Aviatia.ro la Bucharest Air Transport Conference 2013

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aviatia.ro a realizat in exclusivitate un reportaj video la Bucharest Air Transport Conference 2013, in data de 6 iunie 2013. Evenimentul a avut loc la Palatul Parlamentului (Camera Deputatilor), sub motto-ul „Towards Achieving Unity In Air Transport”.

Reportajul poate fi vizionat aici:

Evenimentul a debutat acum 4 ani fiind organizat de catre Team Aviation Solution sub egida ICAO si a Ministerului Transporturilor. A continuat in acest format extinzandu-se catre sfera academica si largindu-si orizonturile de la drept aerian catre transport aerian, fiind insa cu precadere destinat aspectelor ce tin de reglementarea acestei industrii. De-a lungul acestor ani, conferinta a reunit personalitati de renume in domeniu, atat la nivel national, cat si international.

Editia de anul acesta a conferintei a fost dedicata Profesorului Nicolas Mateesco Matte, parintele dreptului aerian si spatial, care anul acesta implineste 100 de ani. La conferinta a participat si familia acestuia.

Primele minute ale reportajului reprezinta un scurt omagiu adus Profesorului Nicolas Mateesco Matte, urmate de interviuri pe care au avut amabilitatea sa le acorde:

* Sorana Pop – Expert Reviewer, Romanian CAA, Bucharest, Romania
* George Firican – Deputy Regional Director at ICAO EUR/NAT Office Paris, France
* Aleodor Frâncu – Director General, ROMATSA, Bucharest, Romania
* Prof. Pablo Mendes de Leon – Director International Institute of Air and Space Law, Leiden University
* Dr. Octavian Thor Pleter – Vice Dean University Politehnica of Bucharest Faculty of Aerospace Engineering, Bucharest, Romania
* Catalin Radu – President de la CEAC
* Dr. Jiefang Huang – Senior Legal Officer at International Civil Aviation Organization
* Cornel Constantin Poterasu – Deputy General Manager, Bucharest Airports
* Frederik Kampfe – Acting Manager General Legal Advice Section

Despre Team Aviation Solution

Team Aviation Solution este o asociatie non-profit al carui principal scop este diseminarea dreptului aerian in Romania si Europa de Est, construind in acest sens o serie de evenimente, dintre care acesta fiind cel mai mare. Totodata, au fost dezvoltate parteneriate cu Leiden Institute of Air and Space Law si colaborari cu McGill Institute of Air and Space Law.

Despre Aviatia.ro

Fondata în anul 1999, Aviatia.ro reprezinta prima comunitate online si grup media de aviatie din Romania. Misiunea sa este facilitarea liberului schimb de idei si informatii între profesionistii români de aviatie din România si/sau din strainatate, între cei interesati în aviatia românã, precum si promovarea si reprezentarea intereselor aviatiei române.
ADAUGA COMENTARIU (autentificare cu contul de Facebook)