Tarom cumpără servicii de publicitate şi asistenţă juridică pentru a își ”spăla” imaginea distrusă de scandaluri

EXCLUSIV Tarom cumpără servicii de publicitate şi asistenţă juridică de 900.000 de euro. Compania vrea „remontarea capitalului de încredere și imagine”
Compania de stat Tarom a atribuit un contract de servicii juridice de maximum 400.000 de euro şi e în curs de atribuire a unui contract de publicitate şi PR de maximum 500.000 de euro, potrivit informaţiilor furnizate G4Media.ro. Compania, afectată de dese scandaluri, justifică necesitatea contractului de publicitate şi PR prin nevoia “remontării capitalului de încredere și imagine”.

Compania arată într-un răspuns pentru G4Media.ro că nu îi sunt aplicabile prevederile legislației naționale în domeniul achizițiilor publice pentru că nu este autoritate sau entitate contractantă în sensul art. 4 din Legea nr. 98/2016, respectiv art. 4 din Legea 99/2016. Acesta e motivul pentru care compania nu e obligată să organizeze licitaţii pentru atribuirea contractelor.

Citește mai mult pe www.g4media.ro/exclusiv-tarom-cumpara-servicii-de-publicitate-si-asistenta-juridica-de-900-000-de-euro-compania-vrea-remontarea-capitalului-de-incredere-si-imagine.html

Sursă: G4media.ro

*Articol preluat parțial în acord cu termenii agreaţi de către Clubul Român de Presă.

ADAUGA COMENTARIU (autentificare cu contul de Facebook)