TAROM ”BATE PALMA” CU AEROPORTUL SIBIU?

Sibieni, vi se pregătesc…zboruri. CEO-ul Tarom: ”Am putea deschide o bază aeriană la Sibiu”.

Tarom ar putea deschide o bază aeriană la Sibiu

Compania TAROM ar putea deschide o bază aeriană permanentă la Sibiu, oraş de unde se pot extinde noi rute, a declarat, miercuri, CEO-ul, Wolff Werner-Wilhelm.

”Dacă dezvoltăm traficul aerian local din fiecare oraş, cum este acum Sibiul, sau că este Timişoara, Cluj, înspre vestul Europei, atunci cred că este necesar să ne facem şi câte o bază”, a declarat executivul brașovean Wolff, într-o conferinţă de presă.

Potrivit acestuia, TAROM va fi mult mai prezent în ţară, pe aeroporturile locale.

”Avem 2 variante de lucru: o dată tot ce zboară înspre Bucureşti, ca să zburăm dinspre Bucureşti înspre zona de vest, sau plecăm şi din zona locală şi facem direct legătură”, a mai precizat el.

De asemenea, Wolff a evidențiat faptul că există multe investiţii cu capital german care promovează Sibiul într-un loc de top în industria de tip ”automotive”, la fel şi în cazul Timişoarei, de aceea, datorită potenţialului, operatorul aerian naţional a făcut legătura între cele două oraşe şi Stuttgart (Germania).

”Există potențial chiar mai mare decât atât. Noi avem acum o altă strategie de a dezvolta fiecare aeroport în sine cu avioane care vor veni în plus. În acest moment avem nouă aeronave ATR care pot să zboare regional, dar nu pot să zboare internaţional, aşa cum ne dorim noi”, a mai declarat Wolff.

CEO-ul TAROM a mai precizat faptul că de la Sibiu se pot extinde rute noi, pe care însă nu a vrut să le facă publice, dar a menţionat că există în pregătire un orar de zbor de iarnă care va conţine noutăţi.

”Da, pregătim noutăţi pentru planul de zbor de iarnă. Strategia este combinată şi anume creştem numărul de frecvenţe acolo unde operăm de 2-3 ori pe săptămână în vederea îmbunătăţirii produsului şi vom lansa şi rute noi’, a detaliat și Camelia Enescu, Director de Marketing şi Vânzări la TAROM.
ADAUGA COMENTARIU (autentificare cu contul de Facebook)