TAROM ”REDESCOPERĂ” STUTTGART-UL

Ruta Bucureşti-Sibiu-Stuttgart: Gradul de ocupare al Tarom este de 50%. „Expaţii şi-ar fi dorit să avem cursa vineri seara, dar nu s-a putut decât dimineaţa”.

Tarom, despre lansarea rutei Bucureşti – Sibiu – Stuttgart. Gradul de ocupare acum este de 50%. Expaţii şi-ar fi dorit să avem cursa vineri seara, dar nu s-a putut decât dimineaţa | Ziarul Financiar
CEO-ul Tarom a declarat că planul cu noi rute de zbor va fi anunţat în curând, dar că deocamdată nu poate da detalii în contextul în care strategiile operaționale sunt în lucru. La jumătatea lunii iulie 2018, compania națională de transport aerian a lansat cursa spre Stuttgart (Germania), din Sibiu, aceasta marcând revenirea aeronavelor Tarom pe pistele aeroportului german după o absenţă de 16 ani.

Gradul de ocupare actual este de 50%. Conform managementului companiei, ”expaţii şi-ar fi dorit să avem cursa vineri seara, dar nu s-a putut decât dimineaţa”.

Transportatorul aerian este în plin proces de reînnoire a flotei, dar managementul întârzie să anunţe cum vor fi utilizate aeronavele.

Tarom a încheiat anul fiscal trecut cu pierderi de 172 de milioane de lei, de 3,6 ori mai mari faţă de cele din 2016, şi cu afaceri în stagnare, de circa un miliard de lei, în contextul în care traficul aerian la nivelul pieţei a crescut cu 23%.

ADAUGA COMENTARIU (autentificare cu contul de Facebook)