Pe 18 iunie, utilizatorii Uber România vor putea comanda un zbor București – Litoral cu avionul Diamond DA-42. Zborul costă 500 RON

UberJet

Pe 18 iunie, pentru prima dată în România, utilizatorii Uber vor putea comanda în aplicație o cursă cu un avionul până la mare.

Regional Air Services si UberJET vor opera sâmbătă, 18 iunie, două zboruri cu plecare din București, Băneasa, până la Aeroportul Tuzla, lângă Constanța. Cu o simplă apăsare de buton în aplicația UberJET, utilizatorii Uber vor putea ajunge din București până la mare, în doar o oră.

Două avioane Diamond DA 42 de ultimă generație, puse la dispoziție de Regional Air Services, vor decola de pe aeroportul Băneasa și vor ateriza pe Aeroportul din Tuzla, lângă Constanța, de unde va fi asigurat transportul până în Mamaia.

Cursa va avea un cost fix de 500 lei de persoană.

Utilizatorii care își fac cont Uber în perioada 14-17 iunie pot câștiga un loc gratuit spre mare cu avionul, folosind codul UberJET25 pentru a intra în tragerea la sorți.

“Misiunea noastră este să facem mobilitatea urbană la fel de accesibilă precum apa curentă. Și, pe parcurs, să oferim puțină magie utilizatorilor noștri. Cu UberJET poți ajunge până la mare în doar o oră, dar, mai mult decât atât, îți permite să apeși un buton și să comanzi o experiență de neuitat, la înălțime”, a spus Nicoleta Schroeder, General Manager Uber România.

“Transportul din Capitală până pe litoral a fost și încă este o problemă din cauza traficului rutier congestionat pe această rută, mai ales în plin sezon. Din nou, Regional Air Services se implică în proiecte și soluții ingenioase și cu efecte pozitive asupra dezvoltării economice regionale, care încurajează turismul și contribuie la o mai bună conectare în rețeaua de transport și, în cele din urmă, la creșterea potențialului de investiții în zona Dobrogea Sud”, declară Cristina Mitchievici, managerul comercial Regional Air Services.

Cum funcționează UberJET:
· deschide aplicația Uber sâmbătă, 18 iunie, în intervalul 09:00-10:00
· alege opțiunea UberJET și comandă
· un șofer partener Uber va prelua comanda și te va duce la Aeroportul Băneasa, în limita locurilor disponibile
· două avioane UberJET vor pleca de la Aeroportul Băneasa la ora 11:00 și la ora 12:00 și vor ateriza la Aeroportul Tuzla
· cursa spre aeroportul Băneasa și transferul de la Aeroportul Tuzla până în Mamaia vor fi asigurate în același tarif.

Uber este o companie de tehnologie care conectează în timp real pasagerii – utilizatorii aplicaţiei cu acelaşi nume – cu şoferii care utilizează platforma. În prezent, Uber oferă o alternativă sigură de transport în aproape 400 de oraşe din peste 65 de ţări, contribuind la schimbarea modului în care oamenii călătoresc în mediul urban. Viziunea Uber este de a scoate cât mai multe mașini de pe străzile orașelor. Compania Uber a fost fondată în 2009 în Statele Unite ale Americii, iar începând din februarie 2015, Uber este şi în România, în Bucureşti, cu trei servicii: uberX, UberSELECT şi Uber Child Seat.

Regional Air Services este o companie aeriană înființată în 1998, printre primii operatori privați în aviația românească. Compania deține, totodată, primul aeroport cu capital integral privat din România. Acesta a ocupat în anul 2015 locul 4 în topul aeroporturilor din România în ceea ce privește numărul de mișcări de aeronave (aterizări/ decolări) și este numărul 10 din 18 în ceea ce privește traficul de pasageri.
ADAUGA COMENTARIU (autentificare cu contul de Facebook)