(P) Wizz Air oferă oportunități piloților și celor care doresc să devină piloți!

Wizzair_Pilots_Recruitment

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, este recunoscută pentru aeronavele noi și pentru însoțitorii de zbor bine pregătiţi și prietenoşi. Cu toate acestea, siguranța și confortul unui zbor depind de încă un factor important, de calitatea pregătirii și de aptitudinile piloților. Piloții sunt una dintre principalele resurse ale unei companii aeriene, iar piloții Wizz Air ies în evidență. Posibil să fi auzit despre Andreea Lițescu, prima femeie comandant de bază în România și din rețeaua Wizz Air. (puteți citi AICI interviurile cu comandantul Andreea Lițescu)

Acum, Wizz Air oferă oportunități piloților și celor care doresc să devină piloți. Compania are disponibile locuri pentru comandanți și pentru copiloți cu sau fără experiență pe aeronavele moderne Airbus A320. Piloții locali au un program flexibil și vor beneficia de soluții convenabile pentru transfer, astfel că vor avea un echilibru  între timpul petrecut la locul de muncă și timpul liber. Toți piloții Wizz Air intră într-un program amplu și recunoscut de pregătire în industrie și vor avea oportunități de a avansa în carieră mai rapid decât media pieței. Comandanţii vor fi promovaţi ca şi comandanţi-instructori de linie, TRI, TRE şi Instructori de Standardizare, în timp ce copilotii vor participa la sesiunile pentru certificare Airbus A320 (Type R) şi vor combina timpul petrecut în birou, care le va dezvolta abilitățile de management, cu un program de inițiere în cadrul companiei, QFS (Calitatea și Siguranța Zborului) și CRM (colaborarea cu echipajul – Crew Resource Management). Ești interesat? Află detaliile complete aici.

În condițiile în care economia globală se confruntă cu provocări constante, piloții care se vor alătura echipei Wizz Air vor beneficia de ocazia de a lucra într-o companie stabilă financiar și cu o dezvoltare rapidă.

O altă oportunitate extraordinară pe care Wizz Air o oferă comandanţilor care pilotează avioane turboprop, precum şi copiloţilor foarte experimentaţi, o reprezintă Cursul Rapid de Pregătire Comandanţi, cu obiectivul de a oferi şansa celor care aplică să-şi demonstreze aptitudinile şi să devină comandanţi după 6 luni de training.

Wizz Air se gândește și la viitor și la a le oferi celor care visează să devină piloți șansa să-și transforme visul în realitate. De aceea, compania a lansat, în parteneriat cu CEFA – Central European Flight Academy și CTC – Crew Training Centre, un Program de Cadeți pentru toți cei eligibili să devină piloți. Află mai multe aici sau aici.

Acceptă provocarea și alătură-te Wizz Air!
ADAUGA COMENTARIU (autentificare cu contul de Facebook)