RYANAIR: ÎNSOȚITORII DE BORD DIN SPANIA, PORTUGALIA ȘI BELGIA ÎN GREVĂ

Grevă la Ryanair miercuri și joi (25-26 iulie 2018). În fiecare zi vor fi anulate 300 de curse

Grevă la Ryanair miercuri și joi, în fiecare zi vor fi anulate 300 de curse
Peste 300, din cele 2.400 de curse efectuate zilnic de Ryanair, vor fi anulate miercuri (25 iulie) și joi (26 iulie) din pricina grevelor anunțate de echipajele de cabină din Spania, Portugalia, și Belgia, executivul companiei precizând că pe parcursul verii se așteaptă la alte greve, potrivit Mediafax.

Michael O’Leary, directorul executiv al companiei, a declarat că se așteaptă la mai multe greve în timpul acestei veri „întrucât nu suntem pregătiți să admitem cereri nerezonabile care vor compromite fie tarifele noastre scăzute, fie modelul nostru de business care s-a dovedit a fi extrem de eficient”.

Pasagerii români afectați de grevă își pot cere drepturile prevăzute prin Regulamentul (CE) nr. 261/2004. descărcând și completând formularul de despăgubire în limba română de aici: https://ec.europa.eu/transport/sites/transport/files/themes/passengers/air/doc/complain_form/eu_complaint_form_ro.pdf

No Title

No Description

De asemenea, conducerea companiei a avertizat personalul despre posibilele pierderi ale locurilor de muncă, în cazul în care vor continua cu grevele.

Citește mai mult pe www.hotnews.ro/stiri-esential-22583468-grev-ryanair-miercuri-joi-fiecare-vor-anulate-300-curse.htm

Sursa: Hotnews.ro

*Articol preluat parțial în acord cu termenii agreaţi de către Clubul Român de Presă.

 

ADAUGA COMENTARIU (autentificare cu contul de Facebook)