ERNEST TE ZBOARĂ ÎN ITALIA

Ernest Airlines va zbura din România către Italia începând cu 21 Iunie 2018

Conform Profit.ro, operatorul aerian italian Ernest Airlines (a.k.a. Fly Ernest) introduce, din vară, zboruri care vor lega nordul Italiei de Iași și București.

Compania din Milano și-a început activitatea în 2017 și este prezentă, deocamdată, doar în trei țări: Italia, Albania și Ucraina.

Începând cu 21 iunie, compania va introduce cursele: Cuneo – Iași (de două ori pe săptămână), Genova -București (de două ori pe săptămână), Verona – București (trei ori pe săptămână) și Verona – Iași (de trei ori pe săptămămână).

Anunțul a fost făcut de compania aeriană Ernest Airlines, cu prilejul Târgului Internațional de Turism Bit Milano, Avionul utilizat va fi un Airbus modern, A320, cu 180 de locuri.

Compania din Milano și-a început activitatea în 2017 și este prezentă, deocamdată, doar în trei țări: Italia, Albania și Ucraina.

Citește mai mult la: https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/auto-transporturi/un-nou-operator-aerian-intra-in-romania-17887489

În prezent, Ernest Airlines operează o flotă de două aeronave, mai exact un Airbus A-319 (”Felix”) și un Airbus A-320 (”Lucas”. Două alte avioane de tip A320 sunt așteptate să intre în exploatare până la sfârșitul anului 2018.

 
ADAUGA COMENTARIU (autentificare cu contul de Facebook)