Blue Air va duce Ardealul pe Litoral începând cu luna iunie: Zboruri directe Cluj-Constanţa.

Blue Air, cea mai mare companie aeriană românească, va lansa din luna iunie zboruri regulate sezoniere de pe aeroportul din Cluj-Napoca spre Constanţa.

Zborurile vor fi  disponibile de pe aeroportul din Cluj-Napoca, iniţial cu 2 frecvenţe pe săptămână, în zilele de joi şi duminică, iar începând din data de 3 iulie până în 2 septembrie 2018, vor fi operate trei zboruri pe săptămână, în zilele de marţi, joi şi duminică.

Zborul intern ce conectează Cluj-Napoca de Constanţa reprezintă cea de-a doua rută internă a operatorului aerian Blue Air de pe Aeroportul Internaţional Cluj, după Bucureşti-Otopeni.

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească, transportând anul trecut peste 5 milioane de pasageri, faţă de 3,6 mi­lioane de pasageri trans­­portaţi în 2016.

Transportatorul aerian, care şi-a început activitatea pe 13 decembrie 2004, operează peste 100 de rute. Operatorul este controlat  din 2013 de Teodor Cristian Rada, Marius Puiu, Tudor Constantinescu şi Luciana Păunescu.

De asemenea, din 2019, Blue Air va deveni si primul operator de Boeing 737 MAX din Romania. Chiar in acest moment, la fabrica Boeing, situata in apropiere de orasul american Seattle, se produc cele 12 avioane Boeing 737 MAX 8 comandate de Blue Air. Pasageri Blue Air vor putea calatori la bordul acestor aeronave incepand cu vara anului 2019.
ADAUGA COMENTARIU (autentificare cu contul de Facebook)