TEHNOLOGIA BLOCKCHAIN ÎȘI FACE LOC ÎN AVIAȚIE

Blockchain în aviație: Startup-urile românești se pot înscrie într-o competiție lansată de Lufthansa și SAP

SAP.iO Foundry și Lufthansa Innovation Hub lansează Aviation Blockchain Challenge, o competiție de idei pentru soluții bazate pe blockchain, care să optimizeze experiența călătorilor și să transforme procesele, lanțurile de aprovizionare și fluxurile de mentenanță în operațiuni mai fluente și mai bine conectate. Data limită pentru trimiterea ideilor este 31 august 2018.

Cele mai bune idei vor avea șansa să fie prezentate în fața juriului, în cadrul evenimentului Lufthansa Group Innovation Forum & Awards, în octombrie, la sediul central Lufthansa din Frankfurt, Germania. Echipa câștigătoare va fi susținută de Lufthansa să transforme ideea într-o soluție software pilot, astfel încât aceasta să poată satisface nevoile din industrie. De asemenea, câștigătorii vor putea utiliza gratuit tehnologia SAP blockchain-as-a-service (BaaS) și vor putea folosi informații relevante din industrie, prin accesul la ecosistemul grupului Lufthansa, pentru a-și dezvolta proiectul.

Citește articolul complet pe www.startupcafe.ro/idei-si-antreprenori/blockchain-aviatie-competitie-startup-romanesti-lufthansa.htm?hpHN
Sursa: startupcafe.ro

*Articol preluat parțial în acord cu termenii agreaţi de către Clubul Român de Presă.

 

ADAUGA COMENTARIU (autentificare cu contul de Facebook)