Airbus își consolidează serviciile de business prin achiziția firmei de software de aviație Navtech

Airbus își consolidează serviciile de business prin achiziția firmei de software de aviație Navtech

Airbus își consolidează serviciile de business prin achiziția Navtech, iar achiziția confirmă strategia Airbus de a dezvolta în continuare noi servicii pentru clienții din aviație. Navtech se va conecta în rețeaua Airbus pentru a stimula furnizarea de soluții end-to-end pentru operațiunile de zbor Airbus a încheiat un acord pentru a achiziționa 100% din acțiunile grupului de firme Navtech, un important furnizor mondial de soluții pentru operațiunile de zbor. Finalizarea achiziției depinde acum de aprobările autorităţilor de reglementare pentru acest tip de tranzacţii.

Navtech deservește mai mult de 400 de operatori de aeronave și de clienți din aviație în întreaga lume, cu o suită de produse pentru operațiunile de zbor, inclusiv soluții pentru electronic flight bag (EFB), hărți aeronautice, soluții de date de navigare, planificarea zborului, performanțele aeronavei și soluții de planificare a echipajului. Navtech generează venituri anuale de aproximativ 42 de milioane de dolari și are peste 250 de angajați, având sediul principal în Waterloo, Canada, și în Hersham și Cardiff, Țara Galilor, Marea Britanie.

Fabrice Brégier, Președinte și CEO Airbus a declarat: ”Suntem foarte încântați să primim Navtech în cadrul companiei noastre, care va contribui cu portofoliul său de soluții digitale de top și cu experiența sa. Această achiziție este confirmarea strategiei de creștere a digitalizării serviciilor Airbus și o etapă extrem de importantă în a-i servi pe clienții noștri actuali și viitori.”

Andrew Snyder, Președinte al Navtech și CEO al celui mai mare acționar Navtech, Cambridge Information Group, a declarat: „Navtech este o companie cu o abordare unică în zona de inovaţie, cu produse remarcabile create de oameni remarcabili.” El a adăugat: „Cu angajamentul său de a dezvolta industria aeronautică internațională, Airbus oferă un mediu ideal în care Navtech să crească exponențial. Suntem încântați de acest nou viitor al Navtech ca parte a familiei Airbus. „

Laurent Martinez, Vicepreşedinte Servicii a declarat: „Conectarea experienţei Navtech cu rețeaua „Services by Airbus” ne va permite să devenim şi mai inovatori şi să ne diversificăm gama de servicii şi soluţii de zbor, în timp ce le furnizăm clienţilor noştri o mare flexibilitate”. Mike Hulley, CEO Navtech a completat: “Semnarea acestui acord cu Airbus este o veste excelentă pentru echipele Navtech, care aderă la un grup cu renume internaţional, oferindu-le acces la noi pieţe privind expertiza în domeniul aviaţiei complementare. Clienţii noştri vor beneficia de aceste schimbari de joc inovatoare şi experienţe îmbunătăţite ale serviciului digital al operaţiunilor de zbor”.

Despre Navtech

Navtech este un furnizor mondial de top de soluții pentru operațiunile de zbor, care deservește mai mult de 400 de companii aeriene și clienți de servicii de transport aerian. Suita de produse Navtech include hărți aeronautice, soluții de date de navigație, planificarea zborului, performanțele aeronavei și soluții de planificare a echipajului. Aceste produse sprijină în mod direct milioane de zboruri în fiecare an și maximizează eficiența, reduce costurile, și asigură conformitatea cu reglementările naționale și internaționale complexe de securitate pentru clienți. Sediul central Navtech este situat în Waterloo, centrul de tehnologie al Canadei, în Ontario, cu un birou suplimentar în Londra și birouri satelit în întreaga lume.

Despre Airbus

Cu sediul în Toulouse, Franța, Airbus este producător de top de aeronave comerciale cu cele mai moderne, cuprinzătoare și eficiente familii de avioane de pe piață, variind în capacitate de la 100 la mai mult de 500 de locuri. Angajând circa 55.000 de oameni, Airbus a devenit campion în tehnologiile inovatoare și a vândut peste 16.200 la mai mult de 380 de clienți în întreaga lume. Cu facilități de proiectare și de fabricație în Franța, Germania, Marea Britanie și Spania, precum și filialele în SUA, China, Japonia, India și din Orientul Mijlociu, Airbus operează, de asemenea, piese de schimb și centre de instruire în Europa, SUA și Asia, și oferă servicii de suport non-stop pentru toți operatorii Airbus, ajutându-i să își sporească profitabilitatea flotelor lor.

Mai mult, prin „Services by Airbus”, compania oferă soluții end-to-end pentru ciclul de viață al flotei pentru toți clienții săi. Portofoliul variază de la servicii de sine stătătoare, până la cele mai complete soluții integrate, inclusiv pachete Flight Hour & Tailored Support, upgrade-uri, traininguri, e-soluții, inginerie și întreținere, operațiuni de gestionare a traficului aerian, precum și servicii de gestionare a materialelor. Cu o rețea mondială de aproximativ 2.500 de profesioniști în servicii cu clienții Airbus, industria continuă să beneficieze de expertiza unică și capabilitățile Airbus și ale companiilor sale afiliate.
ADAUGA COMENTARIU (autentificare cu contul de Facebook)