Reîncepe campionatul Red Bull Air Race World!

Red Bull Air Race 2014

Celebrul campionat aerian Red Bull Air Race World revine la începutul lunii februarie a acestui an cu șapte curse organizate în șase țări, aflate pe trei continente.

Dintre cele șapte curse, două vor avea loc în Statele Unite, la Dallas/Forth Worth pe Texas Motor Speedway în zilele de 6-7 Septembrie și la Las Vegas Motor Speedway în zilele de 11 și 12 Octombrie.

”Suntem încântați să anunțăm faptul că noua competiție Red Bull Air Race World Championship va fi lansată în data de 28 Februarie la Abhu Dhabi (Emiratele Arabe Unite)”, a declarat Erich Wolf, CEO Red Bull Air Race GmbH, la o conferință găzduită recentă în Malaezia.

”Red Bull Air Race reprezintă unul dintre cele mai spectaculoase sporturi văzute vreodată în lume. Cu toții am muncit din greu în ultimii trei ani, ajustând anumite aspecte legate de siguranța zborului și aducând acest sport la un nou nivel de performanță. Nici o clipă nu am renunțat la obiectivele noastre și la fel au făcut și acești piloți fantastici și fanii noștri loiali, din întreaga lume”.

Pentru anul 2014, vor exista un număr de îmbunătățiri tehnice ce vor crește siguranța competiției, ele incluzând adoptarea de motoare și elici standard de către toții piloții, modificări la materialul de nylon utilizat pentru pilonii ușori, precum și creșterea înălțimii pilonilor prin care trec piloții cu avioanele lor, de la 20 de metri la 24 de metri.

Pentru mai multe detalii, vizitați www.redbullairrace.com
ADAUGA COMENTARIU (autentificare cu contul de Facebook)