Pasagerii avionului militar american Lockheed C-5 Galaxy care a aterizat la Kogălniceanu sunt în stare bună

Cele 15 persoane aflate la bordul aeronavei militare americane care a aterizat de urgenţă, luni după-amiază, pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu din Constanţa sunt în stare bună şi nu au nevoie de îngrijiri medicale, potrivit reprezentanţilor Ministerului Transporturilor.

Conform sursei citate, avionul militar american de tip Lockheed C-5 Galaxy a aterizat în condiții de siguranță pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu din Constanța, iar cele 15 persoane aflate la bord sunt în stare bună și nu au nevoie de îngrijiri medicale.

Pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu au fost pregătite de intervenție cinci ambulanțe, cinci mașini de pompieri și mai mulți pompieri salvatori.

Aronava militară americană cu 15 persoane la bord a cerut să aterizeze pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu din Constanţa după ce parbrizul avionului s-a crăpat şi ar fi putut duce la depresurizarea acestuia, anunţa Ministerul Transporturilor.

Conform sursei citate, avionul militar american de tip Lockheed C-5 Galaxy a anunțat controlorul de zbor de la Romatsa că aeronava are parbrizul crăpat, ceea ce poate duce la depresurizarea avionului, iar piloții au raportat necesitatea unei coborâri de urgență din motive de siguranţă, până la 3.300 de metri şi solicitarea de a ateriza pe Aeroportul Kogălniceanu din Constanţa.

Aeronava decolase din Iordania, având ca destinație baza militară Rammstein (Germania).

Sursă: Mediafax.ro




ADAUGA COMENTARIU (autentificare cu contul de Facebook)