AVIAȚIA GENERALĂ DIN ROMÂNIA ”INGENUNCHIATĂ” DE CRIZA AVGAS

Criza benzinei de aviație AvGas din România rezolvată la REGIONAL AIR SERVICES (Aeroport Tuzla)

În toată România, activitatea avioanelor de mici dimensiuni este perturbată de criza de benzină de aviaţie – AVGAS: sunt aproximativ 200 de avioane şi elicoptere care folosesc acest tip de combustibil pentru activităţi de agrement, airshowuri, instruire (la şcoli de pilotaj), ambulanţă aeriană sau Search & Rescue, care nu ştiu unde pot să mai alimenteze, majoritatea furnizorilor sistând acest serviciu.

Totusi, există o soluţie şi aceasta a existat şi înainte de apariţia crizei – la REGIONAL AIR SERVICES – Aeroport Tuzla – singurul furnizor din ţară  autorizat pentru aceste operaţiuni încă din 2014. 

REGIONAL AIR SERVICES nu aşteaptă nicio formalitate de la Ministerul Finanţelor pentru a putea livra combustibil de aviaţie pentru că deţine deja, de multă vreme, toate certificările necesare. Mai mult, pentru a facilita accesul piloţilor la acest serviciu, nu va percepe taxe de handling şi nici taxe de aeroport.

REGIONAL AIR SERVICES deţine autorizaţie de antrepozit fiscal pentru livrare Jet A1 şi AvGas 100LL, fără acciză, de la Aeroportul Tuzla direct în aeronave sau cu livrare directă la locul de poziţionare al aeronavelor.

REGIONAL AIR SERVICES este agent aeronautic de handling combustibil, autorizat din anul 2016 de către Autoritatea Aeronautică Civilă Română.

Cei care au nevoie de sprijin pot contacta această facilitate la adresa: office@regional-air.ro

Sursă: Regional Air Services România

 
ADAUGA COMENTARIU (autentificare cu contul de Facebook)