(COMUNICAT) Aircraft Owners and Pilots Association of Romania vă invită la cea mai mare Expoziție de Aviație Generală din Europa: AERO Friedrichshafen 2014

(COMUNICAT DE PRESĂ) Organizația Aircraft Owners and Pilots Association of Romania (www.aoparomania.ro) are onoarea de a vă invita în acest an alături de noi la cea mai mare Expoziție de Aviație Generală din Europa, AERO Friedrichshafen, ediția a 22-a, în perioada 9-12 aprilie. Locul de desfasurare al expozitiei este localitatea Friedrichshafen, un oras din partea de Sud a Germaniei. Un numar de 600 de expozanti care vin din 30 de tari vor prezenta in cadrul acestui targ inovatii ale industriei.

De la avioane ultraușoare și girocoptere până la avioane bi-motor cu elice, de la elicoptere la jeturi business: AERO Friedrichshafen arată fascinația zborului in toate formele ei. Motoare de avioane, elice, aparatură de zbor, mentenanță, servicii și accesorii pentru piloți completează gama produselor disponibile în cadrul acestui targ.

Ne bucuram să vă anunțăm că Aircraft Owners and Pilot Association of Romania este expozant în cadrul acestui eveniment și va avea un stand în hala A7-221.

Uniți sub denumirea de ‘Standul României’, dorim să prezentăm Aviația Generală și industria aviatică, școli de pilotaj, producători români de aeronave, firme de mentenanță, aeroporturi și companii conexe industriei aviatice din România.

‘Standul României’ este compus din urmatorii 8 co-expozanti:

Regional Air Services Tuzla
AROPA – Asociatia Romana a Operatorilor din Aviatie
ROMATSA – Romanian Air Traffic Services Administration
ROMAERO
INCAS – National Institute for Aerospace Research „Elie Carafoli”
Becker Air
Aeroportul Baia Mare
Compania Natională Aeroporturi Bucuresti

De asemenea, la sfarșitul programului în zilele de 8 și 9 aprilie vă invităm la party-ul pe care o vom organiza în cadrul standului nostru începând cu ora 18:30. Petrecerile vor fi sponsorizate de către partenerii noștri la acest eveniment:

AVINCIS www.avincis.ro
URSUS www.ursus.ro
Doctor Fursec www.doctor-fursec.ro

Adresa:

Messe Friedrichshafen GmbH
Neue Messe 1
88046 Friedrichshafen
Germany




ADAUGA COMENTARIU (autentificare cu contul de Facebook)