TiriacAir aduce aviatia de afaceri romaneasca la inaltime!

TiriacAIR face parte din grupul de afaceri Tiriac Holdings si de-a lungul anilor a devenit cel mai prestigios operator charter specializat în servicii VIP si corporate. Înfiintata în anul 1997, un moment ce a reprezentat sfarsitul unei perioadei de 7 ani de stagnare si blocare a privatizarii economiei romanesti de catre PSD si fostul presedinte comunist Ion Iliescu, TiriacAIR (http://www.tiriacair.ro/) a devenit in scurt timp prima companie locala de prestigiu dedicata aviatiei de afaceri. Totodata, astazi este singura companie privata din România care detine un terminal propriu de business aviation si opereaza 3 avioane si 2 elicoptere de capacitati diferite, echipate la cele mai înalte standarde internationale de confort si siguranta.

Numerosii sai clienti ii descriu pe angajatii TiriacAIR drept niste profesionistii adevarati pe care se pot baza, lucru greu de gasit in Romania. Serviciile de zbor tip charter ii permit clientului sa aleaga itinerarul, eliberat astfel de constrângerile iritante ale transportului aerian de linie. Oamenii de afaceri si celebritatile pot câstiga flexibilitate în privinta plecarilor si sosirilor si pot avea totodata si o selectie mai larga de aeroporturi de sosire pentru rute directe. Compania de aviatie a celebrului tenisman dispune de o flota moderna, cu dotari VIP. Aeronavele sunt echipate cu fotolii si canapele confortabile, interiorul este decorat cu esente rare de lemn, piele si textile. Pasagerii au la dispozitie sisteme audio si DVD, servicii telefonice si conexiune la internet.

TiriacAIR reprezinta poate cea mai buna alegere in Romania in acest moment. In primul rand, o economie importanta de timp. Cu TiriacAIR ajungeti la destinatie pregatit sa mergeti direct la o noua întalnire de afaceri sau va puteti bucura linistit de vacanta, evitând întârzierea zborurilor, cozile interminabile la ghiseu pentru check-in sau compania unor pasageri zgomotosi si uneori certati cu igiena personala de pe liniile low-cost. In doilea rand, flexibilitate. Firma pune la dispozitie întotdeauna cea mai buna solutie pentru solicitarile dumneavoastra, ajutându-va sa alegeti aeronava potrivita circumstantelor de zbor si de asemenea, va sta la dispozitie în orice moment oferindu-va posibilitatea sa zburati oricând cu o aeronava adecvata numarului de pasageri, rutei si timpului alocat calatoriei. Confort este la randul sau un factor de neignorat. Cu TiriacAIR, aveti certitudinea ca veti calatori în siguranta, beneficiind de servicii exclusiviste atât din punctul de vedere al calitatii serviciilor cât si al confortului oferit de fotoliile comode de piele, bar, meniu a la carte, personal de bord atent si prietenos, oferindu-va toate premisele unei calatorii relaxante. Sa mai mentionam si prestigiul asociat imaginii lui Tiriac? Serviciile sunt create dupa chipul si asemanarea fondatorului companiei, adaptate nevoilor omului de afaceri modern si sofisticat.

Serviciile charter permit clientilor sa isi aleaga itinerariul, câstigând astfel flexibilitate în privinta plecarilor si sosirilor, fara constrângerile transportului aerian de linie. Totodata, se poate face o selectie mai larga a terminalelor de sosire pentru rute directe. Pe toata durata zborului, pasagerii au la dispozitie sisteme audio si DVD, servicii telefonice si conexiune la internet. Folosind terminalul privat va puteti bucura de servicii rapide si exclusive de trecere a frontierei si vama. Operând printr-un terminal privat, separat de cel al curselor regulate de pasageri, TiriacAIR garanteaza o mai mare eficienta a fiecarei actiuni, scurtarea semnificativa a timpilor de asteptare în aeroport la plecare sau sosire, toate conducând la sporirea intimitarii si confortului dumneavoastra.

TiriacAIR are toate resursele pentru a va maximiza confortul, oferindu-va servicii auxiliare, de la închirierea de limuzine pâna la rezervari de hotel. La terminalul TiriacAIR, standardele se mentin înalte la toate serviciile. TiriacAIR a participat de asemenea la cea de-a unsprezecea editie a expozitiei EBACE (European Business Aviation Convention & Exibition) care a avut loc la Geneva în perioada 17 – 19 mai 2011. EBACE este principalul eveniment european de acest gen, gazduit anual de EBAA (European Business Aviation Association). EBACE ofera companiilor ocazia de a evidentia rolul esential pe care îl joaca aviatia business în mobilitatea la locul de munca, cât si în ceea ce priveste oportunitatile economice ale Europei. În ceea ce priveste aeronavele expuse, s-a remarcat noua creatie a companiei Dassault, Falcon 2000S, aeronava din categoria Supermid Jet, un avion în competitie directa cu Gulfstream 200 si 250 sau Challenger 300, cu performante mari pentru clasa lui. Ca în fiecare an, TiriacAIR a fost prezent la întregul eveniment EBACE, fiind reprezentat de Directorul General al TiriacAIR, Catalin Milea si Directorul de Marketing si Vânzari, Alice Tropoe, care au profitat de ocazie pentru a se întâlni cu partenerii de afaceri. Participarea la EBACE a fost o experienta utila, prilej de a ne cunoaste personal partenerii de afaceri, de a obtine informatii despre produse si servicii de interes si de a stabili viitoare colaborari pe termen mediu si lung, a declarat Alice Tropoe, Director de Marketing si Vânzari al TiriacAir.

Gulfstream 200Gulfstream 200 TiriacAir YR-TII

 

Evident ca cel mai placut aspect al detinerii unui avion sau elicopter de afaceri este zborul propriu zis. Întretinerea, hangarul, reviziile sunt pentru persoanele ocupate precum dumneavoastra, omul de afaceri roman, doar o bataie de cap în plus. Vestea buna este ca de toate acestea se pot ocupa specialistii TiriacAIR. Pe lânga terminalul privat, aeronavele din portofoliu si serviciile de zbor personalizate, TiriacAIR ofera acelora dintre dumneavoastra care se afla deja în posesia unui aparat de zbor, servicii de mentenanta la cele mai înalte standarde internationale: întretinere la linie pentru tipurile de aeronave operate – GPU, oxigen, spalare, curatenie, alimentare; hangar încalzit; echipamente de întretinere pentru aeronave; revizii tehnice periodice pentru mai multe tipuri de aeronave cu personal licentiat; suport pentru orice tip de aeronava de business.

Când aveti de luat decizii importante, precum alegerea unei aeronave sau a unui tip de finantare, este clar faptul ca trebuie sa consultati un expert înainte de încheierea tranzactiei. În acest sens, consultantii si trainerii TiriacAIR va ofera toate informatiile necesare pentru luarea unei decizii corecte si avantajoase. TiriacAIR asigura urmatoarele tipuri de consultanta: consultanta pentru achizitionarea aeronavelor; consultanta tehnica si consiliere în eficientizarea zborurilor, pe tipuri de avioane; consultanta în vederea finantarii aeronavelor; training pentru echipaj si ingineri.

TiriacAIR ofera de asemenea servicii de operare a aeronavelor în regim comercial, avantajele de care dispuneti fiind acestea: personal profesionist cu experien?a îndelungata în acest domeniu; infrastructura organizatorica existenta care reduce foarte mult cheltuielile indirecte; serviciile unor piloti si ingineri experimentati. Echipa TiriacAir are toate resursele necesare organizarii unei deplasari confortabile, oferind servicii suplimentare, de la închirierea de limuzine pâna la rezervari la hotel. – cititi articolul integral
ADAUGA COMENTARIU (autentificare cu contul de Facebook)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.