(VIDEO) Cum s-a văzut Untold din elicopterul Unității Speciale de Aviaţie Cluj-Napoca

VIDEO Cum s-a văzut Untold din elicopter. Imagini spectaculoase


Pe durata Festivalului Untold, echipe de la Unitatea Specială de Aviaţie Cluj-Napoca au monitorizat de sus distracţia de la Untold unde s-au relaxat 355.000 de persoane.

Un elicopter a monitorizat de sus Festivalul Untold. Echipe de la Unitatea Specială de Aviaţie Cluj-Napoca a dat publicităţii imagini spectaculoase filmate din elicopter. Zona Clujului a fost survolată de un elicopter tip EC-135 cu un sistem de observare electro-optic pe timp de zi şi de noapte, se arată într-un comunicat al Unităţii Speciale de Aviaţie Cluj-Napoca.

În acelaşi document se mai precizează: „rolul imaginilor transmise live din elicopter în Centrul Operaţional a fost ca acestea să poată fi vizualizate de forţele de ordine pentru aplicarea măsurilor de ordine şi siguranţă publică ce se impun astfel încât festivalierii să fie în siguranţă şi să se bucure de momente magice la Cluj-Napoca.
Un reprezentant al Poliţei Rutiere Cluj a supravegheat traficul rutier din elicopter, astfel încât a transmis în timp operativ structurilor din teren zonele în care acesta prezintă valori crescute şi a îndrumat echipajele de poliţie pentru fluidizare“. La Untold 2018, traficul total de participanţi a fost de peste 355.000 de persoane.

Anul trecut, la festival au fost în jur de 330.000 de petrecăreţi. Ediţia din acest an a Untold s-a desfăşurat între 2 şi 5 august la Cluj-Napoca. Pe scenele festivalului au urcat, printre alţii, Black Eyed Peas, The Chainsmokers, Prodigy, Armin van Buuren, Tiesto, Steve Aoki.

ADAUGA COMENTARIU (autentificare cu contul de Facebook)